Een keer praten?

Wil jij met je bedrijf je inhoud online vertalen op een effectieve, interactieve en aantrekkelijke manier? Gemakkelijk een extra inkomstenstroom aanboren? Op korte termijn je eigen online trainingen en/of opleidingen in de markt zetten, met (eventueel) een community?

En ben je daarvoor op zoek naar een partij die jou het werk uit handen neemt? Een partner die weet wat belangrijk is in het succesvol ontwikkelen én verkopen van jouw online trainingen? Een betrokken partner die niet alleen meedenkt, maar vooral doet?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Graag drinken we een keer een kop koffie om te horen wat je precies zoekt en nodig hebt.
Mail ons via: info@digipublic.nl.

Wil je alvast ons (algemene) plan van aanpak downloaden met alle informatie over onze werkwijze? 

Download deze dan via de button hieronder.

We spreken elkaar snel.

Hartelijke groet,


Mieke Kosters
Oprichtster Digipublic

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Zo snel en goed!
Wij waren al anderhalf jaar bezig met het opzetten van onze online business; zonder resultaat. Er was continu wat: van welke systemen we moesten gebruiken, tot vormgeving en marketing. Heel onoverzichtelijk en duur met al die losse eindjes. Met Digipublic was het zo geregeld en goed ook! Het levert ons een belangrijke extra inkomstenstroom, waar we nu bijna niets meer voor hoeven te doen. En het is voor ons een vorm van marketing voor onze duurdere producten. Een aanrader.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Zoveel meer omzet dan met mijn boek alleen
Ik vond het schrijven van mijn boeken fantastisch, zat vol ideeën  en ik wilde er  graag van leven. Dat laatste was moeilijk. Dat betekende: minder tijd voor andere boeken, omdat ik toch een extra baan ernaast moest doen. Tot ik mijn methode, de content van mijn boeken, online ben gaan ontsluiten in diverse programma's. Een doorbraak: ik verdiende genoeg om weer te doen wat ik leuk vind: nieuwe inhoud bedenken en concepten uitwerken.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Online is de toekomst (en het nu)
Ik zie het bij mijn kinderen. Ze lezen amper, doen alles online. Kijken tv (filmpjes) via youtube , trainen via youtube, doen online cursussen als ze ergens meer van willen weten. En weet je: ze steken mij aan. Ook ik heb laatst een cursus tafeltennissen online gevolgd, en net ben ik begonnen aan Chinees. Ik vind het fantastisch dat dit mogelijk is.
Ms. Nameless
Add Your Stars
arrow_drop_up arrow_drop_down