College4you

Digipublic heeft een eigen trainingsplatform met allerlei online cursussen over zelfontwikkeling

We hebben al een online academy opgestart voor: 

online.NONONS.nl

NONONS is hét opleidingsinstituut als je effectief en zelfverzekerd wilt (leren) coachen. Sinds 2007 bieden zij geaccrediteerde  coachopleidingen voor beginnende en ervaren coaches en voor managers die coachend willen leidinggeven. De opleidingen zijn praktisch èn theoretisch goed onderbouwd.
Digipublic lanceerde in 2020 online.nonons.nl.  Het resultaat na 3 maanden: online succes. Na de eerste lancering was Heeft NONONS de totale investering al direct terugverdiend met een omzet van meer dan 20K.

Slachtofferhulp Nederland

Slachtofferhulp Nederland ondersteunt niet alleen duizenden slachtoffers per jaar, maar ook de mensen in de directe omgeving van slachtoffers. Familie, vrienden en collega’s zijn immers vaak degenen die een slachtoffer elke dag bijstaan. Digipublic lanceerde voor de helpers van slachtoffers de online mini-training: 'In 7 dagen beter helpen'. Het resultaat? In 2 weken tijd 400 inschrijvingen voor de online mini-training.

Skinnyminds

In 2011 schreef Mieke haar eerste boek: Het geheim van slanke mensen. Daarna heeft ze nog 7 boeken geschreven waarvan er in totaal meer dan 300.000 zijn verkocht. Sinds 2017 heeft ze haar aanpak omgezet in een online coachplan en diverse thema cursussen. Skinnyminds heeft inmiddels een actieve community met meer dan 10.000 gelijkgestemden.

Coachopleiding Skinnyminds

Sinds 2018 leidt Skinnyminds haar eigen coaches op, gespecialiseerd in eet -gedragsverandering. De opleiding is geaccrediteerd door de SNRO op HBO-niveau. De werving vind geheel online plaats. Inmiddels heeft Skinnyminds al honderden coaches opgeleid. 
arrow_drop_up arrow_drop_down